AKTUELNO

Zadrugari su se podelili u timove Ša i Dragana.

Voditelj Milan Milošević i večeras je ušao u Zadrugu gde će zadrugarima postavljati "Pitanja gledalaca". Zadrugari će kao i svake srede bići suočeni sa oštrim pitanjima publike na osnovu svih tajni koje su oni izgovorili misleći da kamera Bele kuće to neće zabeležiti.

Drugo pitanje bilo je za Draganu Mitar - da iznese mišljenje zašto se Nenad Aleksić Ša, sa kojim je imala tajne poruke i izlive ljubavi, plaši emocija prema bivšoj modelsici.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto to ja da odgovorim? To bolje on da kaže, ali odgovoriću. Ja dečka spolja ne poznajem zaista. Ovde sam ga upoznala kada je on izneo neke informacije spolja i tako je sve to i počelo, da se družimo. Zašto se uplašio, nemam odgovor na to pitanje, verovatno zato što je oženjen. Otišlo je toliko u etar, toliko priča se ispričalo, a nije toliko sve to veliko i da se toliko o tome raspravlja - izjavila je Dragana.
Ne mogu da kažem da su tu neke emocije, jednostavno to svakodnevno pisanje i ćućorenje uveče, bilo nam je slatko. Niti se ona zaljubila, niti ja, kao što ona kaže, otišlo je predaleko i šta sad da radimo - odgovorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, zadrugari su počeli da ustaju jedan za drugim kako bi prokomentarisali celu sitauciju koja se dešava između popularnog repera i bivše modelsice. Među prvima je ustala Marija Kulić, koja je sigurna da će nakon izlaska Ša i Dragane tek nastati priča.

Foto: TvPink Printscreen

Reči "Zaljubio sam se", uopšte nisu bezazlene u njegovoj situaciji. Čula sam da mu je žena bila tu i neka bude srećan što je došla ovde. Da postoje emocije, postoje, žena mu je došla, sprečila je to, kako je prešla preko toga, to je sada do nje. Emocije još uvek postoje, ovo razmeštanje je samo da Ivana više ne razmišlja o tome, a kad on izađe, Dragana i Ša će da razreše to - izjavila je Marija.

Dugogodišnja prijateljica repera, Ljuba Pantović imala je oštru poruku za svog prijatelja, ali je i podržala njegovu suprugu, Ivanu Aleksić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja pažljivo slušam, Dragana kada je ustala i rekla šta je imala, podigla je priču, on je podigao još više time što je ćutao. Ali kada su takve stvari u pitanju, od ćutanja nema ništa. Drago mi je da je Ivana shvatila to kako treba, jer ja nju dobro poznajem. Vidim da je baš pogodila poentu, napomenula mu je ko su mu prijatelji ovde. Ako se ta priča nastavi, lično ću ustati i pljunuti ih oboje - poručila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Dosta puta sam spominjana u njihovoj priči. U stvari ispala sam najveći krivac, od strane Ša, gde sam samo radila zadatak, koji nikad neću odbiti. Ja sam njega poštovala, drago mi je bilo što je uspeo u životu. Videćemo šta će se desiti dok si tu, ja nemam ništa protiv što je tvoja žena došla, ali ovo je psihološka igra, ono što sam ja rekla da si ti jedna pi*kica koja čeka instrukcije da bi znao kako da igra igru. Dokle god smo ovde ratovaćemo - bila je jasna Zorica Marković.

Zadrugari su nastavili da ustaju i komentarišu jedan od najintrigantnijih odnosa u Beloj kući između Ša i Dragane, te su zauzeli strane, pa su se podelili u timove ,,Ša" i ,,Dragana".

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'