AKTUELNO

Jovanović dao sve od sebe da se odbrani.

Žestoka svađa koja je nastala između Pavla Jovanovića i Nenada Aleksića Ša uzburkala je javnost, naročito zbog sumnje da je glavni krivac za njihovu raspravu Dragana Mitar.

Međutim, konflikt se dogodio i posle Nenadovog otkrivanja da Pavle poseduje fotografije sa Majom Marinković. S obzirom na to da Jovanović negira ovaj odgovor, novinari koji su bili u emisiji odlučili su da svojim pitanjima razreše situaciju.

Ja nikad nisam imao ništa Majino, videli smo se na splavu par puta i to je to. Zato mislim da laže - rekao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam govorio o čoveku uopšte i nisam hteo ništa da kažem kad smo se videli. Ja stojim iza svoje reči, nijedne sekunde nisam pričao o njemu u negativnom kontekstu. Jedino što sam rekao o njemu je jedna fora ,,skener". Ovde postoje ljudi koji igraju rijaliti, bacaju se rovci. On ne zna kako ova igra funkcioniše. E sad, ti treba da budeš dovoljno inteligentan, da priđeš i kažeš mi sve u lice. Ja nisam hteo Maju da uvedem u tu priču, ja sam sa njom super u kući. Još sam joj rekao da ne treba da bude deo nekih priča ovde. Jedini sukob između Pavla i mene je činjenica da je on mnogo zaljubljen i opsednut ovom devojkom. Ali, kanaliti devojku i svađati se sa svima u kući zbog nje, nije u redu. Jednog dana će se izviniti, ali vređanje majke mu neću oprostiti - bio je jasan Ša.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče njegove izjave vezane za mene, on priča o sebi. Ja nisam njome opterećen, koliko god da to izgleda tako. Što se tiče izlaska, ja sam tad došao zbog Sanje. Rekao sam njemu da ulazim i da bi bilo top da se mi zezamo i da su ovde sve neki debili i bolesnici - branio se Pavle.

Kako vi komentarišete ovo? Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Nenad Aleksić Ša

#Pavle Jovanović

'