AKTUELNO

Dao je sve od sebe da sačuva svoju porodicu.

Pevačica Olja Bajrami je u toku prethodne noći zvanično i zauvek napustila najgledaniji rijaliti, a njenom odlukom za novog vođu izabrana je Zorica Marković.

Budući da je Nenad Aleksić Ša doživeo pravi stres kada je Dragana Mitar otkrila da je on zaljubljen u nju, reper nije znao šta o svemu misli njegova supruga Ivana Aleksić i zbog toga nije mogao da prespava noć.

Foto: TvPink Printscreen

On je zbog toga upozorio Zoricu da ne želi da ga spajaju sa njom, pa joj indirektno stavio do znanja da ne želi da bude potrčko, a onda je Markovićeva bila skeptična po pitanju njenog odgovora.

Njih dvoje su se zbog toga žestoko posvađali, a pale su i teške reči.

Foto: TvPink Printscreen

Nemojte da me spajate ovde ni sa kim, ni sa ovom devojkom! Boli me ku*ac šta sada, od danas neću nikog da pustim da me d*ka! Ne dam da mi se*ete u moj privatni život. Prestanite to da radite. Istu priču pravite, popu*i mi ku*ac! - vikao je Ša.
Ti mene rešetaj, ja nisam kriva za to! Ja sam najmanje odgovorna za to što se desilo. Šta tebe boli ku*ac? Prema meni si go*no ispao! - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Svi znaju kakav si smrad, sve ti ovo praviš! Šta mi se ku*čiš ovde! Nemoj samo da mi se mešaš u život, mene ovde ke*aj, ali mi privatni život ne diraj! - Rekao Je Nenad.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Nenad Aleksić Ša

#Rijaliti Zadruga

#Zorica Marković

'