AKTUELNO

Pljuštale su uvrede.

Zadrugari su ove noći, kao i svake subote, odgovarali na pitanja novinara, a predstavnici sedme sile su ukućane rešetali pitanjima na koja je javnost najviše želela da dobije odgovor.

Jedno od pitanja bilo je upićeno Bori Santani, a ticalo se njegovog sukoba sa Sanjom Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Komentarisao si Sanjino ophođenje prema Luni Đogani i stao si na Luninu stranu. Optužio si Sanju da je napada zbog fanova. Zbog čega tako misliš? - glasilo je pitanje Darka Tanasijevića, urednika portala Pink.rs.
Pljuvala ju je napolju, pa sada neće da razočara fanove. Drži se neke svoje priče. Ona je ljuta i na mene, ja nju nisam pljuvao. Ona veze s vezom nema još od prošle godine. Misli da je Boga uhvatila za onu stvar, da je glavna. Ja sam samo rekao istinu. Luna je ta koja ne treba njoj da se javi. Neću da se svađam sa njom zbog Matore jer je poštujem. Sada je sa Slobom bila na večeri, šta sada Matora treba da joj kaže? - odgovorio je Bora.
Luna nije jedina kojoj se nisam javila, a samo za nju me proziva. On se uvlači Luni, a ne ja Kiji, pošto je očigledno na to mislio - odbrisila mu je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana Tomić Matora je stala u odbranu svoje devojke, pa je Bori sve sasula u lice.

Nemoj da govoriš da mene poštuješ, a da tako govoriš i da se sprdaš sada, da ti ne bi j*bala mamicu! Meni prodaješ priču, a imaš nešto protiv Sanje! Ako me poštiješ, prestani to da produbljuješ! I ti i ona! Nemojte da se sprdate da se ja ovde nerviram! - vikala je Matora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: PALE TEŠKE REČI: Ša nasrnuo na Tomu! Zadrugari ih jedva razdvojili! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'