AKTUELNO

Pljuštale su uvrede!

Tokom današnjih nominacija, Bane Čolak je pre početka svog izlaganja pokušao da isprovocira Mariju Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Bane je poslao poruku bivšem učesniku Lazaru Čoliću Zoli da malo poboljša svoju igru u kazinu i poručio mu da sluša pesmu Slobodana Radanovića "Kocka". Time je direktno isprovocirao Mariju Kulić, koja je iznela nekoliko puta nakon svog povratka da se Zola kocka u spoljnom svetu i da njena ćerka, a njegova devojka, Miljana Kulić ima problema sa tim, jer mu novčano pomaže. Marija je bila hladnokrvna i iskulirala tu provokaciju, međutim kada je došao red na nju da nominuje, odlučila je da mu žestoko uzvrati kada je slala pozdrave:

Zola, to "Život na ruletu" kod svoje mame radi. A ovoj matoroj kurvi iz Užica poručujem da se ne maltretira da dolazi jednom nedeljno za Niš, nek ide na drugi, treći dan. Željko, voli te bakica najviše na svetu - poručivala je Marija dok je pozdravljala ljude i provocirala Baneta.
Kravetino, sram te bilo! Pričaš o sebi, kravo matora. Klošarko! I treba Zola da vam uzme pare - uzvratio je Bane ljutito.

Foto: TvPink Printscreen

Kada bi Miljana bila maloumna kao ti sa Zerinom, tako bi uradila - odbrusila mu je Kulićka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NIKO SE TOME NIJE NADAO! Ljuba napravila lutku nalik na Aleksandru, a kada je OVO REKLA, SVI SU SE ŠOKIRALI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'