AKTUELNO

Pocrvenela je kao bulka.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Zadrugarima je pušten snimak na kome Lazar Jeremić savetuje Marka Petruševića Petrućija u kojoj pozi je najbolje da ima s*ks pod jorganom, a da kamere i ukućani ne primete, zbog čega se Rebeka jako postidela.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko ste vi muškarci nenormalni! Pa kada me pitate, moram da vam pomognem, kao da ste iz vrtića došli. Ovi klipovi se vrte kada ti ideš po kući i ispituješ me, a on Lazara - rekla je Nataša Moskva, koja je savetovala Rebeku kako da ima odnose pod tušem, što je ona kasnije i pokušala, ali nije uspela.
To je bilo pre neuspešnog s*ksa u kupatilu - objasnio je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Rebeka je na pola snimka otišla demonstrativno u spavaću sobu gde je sama šetala da bi se smirila.

Ko sa decom spava, up*šan se budi! Mene je sramota - pričala je ona.

Odmah nakon toga, ukućanima je pušten snimak njenog i Petrućijevog pokušaja da imaju s*ks u kupatilu, a zatim i snimak uspešne vrele akcije koja se desila kasnije u krevetu. Voditelja Milana Miloševića je zanimalo zašto nisu uspeli da imaju odnos pod tušem.

Nije smela. Ništa strašno se nije desilo, s*ks ko s*ks - pričao je Petrući, a Rebeka se za to vreme skrivala u ormaru i prekrivala lice rukama.

Foto: TvPink Printscreen

Miki Đuričić je dovukao Rebeku za crni sto gde je ona dala svoj komentar, ali se sve vreme crvenela.

Stidim se i nije mi prijatno. Nisam htela u krevetu, jer me gleda četrdeset ljudi, a u kupatilu sam imala blokadu jer nisam imala osećaj za kamere - objasnila je ona.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: UŽIVALA JE! Zola odlučio da ugodi Miljani, PA JOJ PRIREDIO DO SADA NEVIĐENI TRETMAN! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'