AKTUELNO

Neki od ukućana je tešili.

Ove noći ukućani hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" imali su priliku da pogledaju svoje nastupe sa prve "Zadrugovizije" u ovoj sezoni. Stanari Bele kuće odmah su skočili na noge i počeli da vrište kada su čuli da su počeli da se emituju nastupi.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, nisu bili svi srećni i ponosni kada je krenulo emitovanje nastupa. Dok su svi njeni cimeri sedeli za crnim stolom i pažljivo pratili nastupe, Marijana Zonjić je sedela na krevetu u spavaćoj sobi i sa strane pratila šta se dešava.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, pevačkom žiriju se nije dopalo Marijanino pevanje, a najoštrija u komentarima bila je Maja Nikolić koja je najpre upitala Zonjićevu da li se profesionalno bavi pevanjem, a kada je dobila potvrdan odgovor predložila joj je pred svima da promeni profesiju. Marijanino pevanje slično su komentarisali i ostali ukućani.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša Moskva u jednom momentu otišla je u spavaću sobu, kako bi pozvala Marijanu da se pridruži ukućanima, međutim to joj nije pošlo za rukom. U jednom trenutku u sobu je uletela Rebeka i počela da govori kako se ugojila, a zatim su Rebeka i Marijana zajedno gledale nastup Zonjićeve.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, meni je Božić, učini mi to! Hajde ovamo! Ako ti je lakše ostani, ali neću da budeš sama tu. Nemaš potrebe za tim, sedi iza mene i neće ti niko ništa reći, ako ti neko nešto kaže, ja ću da ih nap*šim - govorila je Moskva Marijani.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Marijana Zonjić

'