AKTUELNO

Tenzija u Beloj kući nikad nije bila veća.

Tokom večeri došlo je do žestoke svađe između Lune Đogani i Tomislava Panića koji je prekoreo blogerku što je previše bliska sa Davidom Dragojevićem. To je blogerki zasmetalo, pa je ušla u verbalni sukob sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Ti se skloni, on ima devojku. Skloni se od njega, on ima devojku. Zašto igraš uz njega? Ja se družim sa njim, ali ne igram uz Sandru - prekoreo je Toma Lunu.
Nemoj da mi praviš ovde rijaliti priče! Pederčino raspala. Iskoristio si mene da bi bio u kadru. Stoko jedna, nemoj da si mi se obratio. Sad si pokazao kakvo mišljenje imaš o meni. Ti si go*no, prljav si kao čovek. Naje*aćeš - vikala je Luna na njega.

Foto: TvPink Printscreen

Situacija se toliko zahuktala, Luna je pobesnela, pa je fizički nasrnula na Tomu i udarila mu šamar. Potom se i Toma uneo blogerki u facu, a David je rešio da je odbrani i obračuna se sa Panićem.

U jednom trenutku David se zaleteo na Tomu, pa ga je zamalo udario, ali je, srećom, obezbeđenje odmah odreagovalo i razdvojilo ih kako ne bi došlo do većeg okršaja.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Luna TRAŽILA OVU PESMU SAMO ZA SVOJU DUŠU! Đoganijeva PONOVO PALA U TRANS zbog Slobe! (VIDEO)

Toma je zbog ovoga završio u zatvoru, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'