AKTUELNO

Nikad veća tenzija između njih!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Gledalac je postavio pitanje Staniji Dobrojević i Luni Đogani o tome da li čekaju kraj rijalitija da bi rekle iskreno mišljenje jednu o drugoj. Prethodno, nastao je haos u kući kada je Stanija izjavila da je Luna preotela sve prijatelje Kristine Kije Kockar.

Evo situacija malopre, devojka nije pomenuta, ubacuje se i komentariše moje prijatelje i Kiju. Čista provokacija ka meni. Devojku ne diram, ona mene stalno provocira za stolom. Kada ja njoj uzvratim ona se oseća kao da ja nju napadam, kao jadna žrtvica, fina, dobra, moralna - odgovorila je Luna.
Istinu sam izgleda rekla, zato je nastao ovaj haos. Nemam o njoj najlepše mišljenje, s obzirom na to da sam ga stekla na osnovu njenog učešća u "Zadruzi 1". Ne samo da je razmažena, nego postoji u njoj neka zloba i pakost. Neću joj priuštiti luksuz da gleda moje suze. Ima zlobe, pakosti i ljubomore u njoj. Mislim da sam joj rak rana - uzvratila je Stanija.
Njoj je želja da joj Kija bude drugarica. Odj*bi od mene. Ko je kome ovde rak rana? Ti si ovde vodila Gastoza, ti si se ovde mom dečku navalila na leđa. Blamiraš se. Ti si meni totalno nebitna - odbrusila joj je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'