AKTUELNO

Šta je sledeće?

U večerašnjoj emisiji ''Izbor potrčka'' ovonedeljni vođa Ivan Marinković u izolaciju je, posle dugo vremena koje je proveo razmišljajući, poslao

Neka dođe ili neka stoji (Zvezdan), neka ustane Maja, neka ustane Zola i pored Zole naravno neka ustane Marija Kulić, ostali nema potrebe da se brinete- rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dvoje ljudi koji idu u izolaciju su Zola i Marija, ali nekom drugom prilikom- dodao je.
Pored Maje neka ustane njen bivši muž Bilal, a osoba koja može da se spoji sa Bilalom je Ana Spasojević- dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

U izolaciju idu Ana Spasojević i Bilal- rekao je Ivan.
Moraću da podignem mog druga Jaška- nastavio je Ivan.
Neka ustane Maja Marinković, neka ustane Zvezdan, neka ustane Anđela, neka ustane Zorica Marković i neka ustane Ana Ćurčić- nastavio je.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja konačna odluka je da Zvezdan ide u izolaciju- rekao je Ivan.
Promeniću sve! Osoba koja ide sigurno u izolaciju je Zvezdan. Sa Zvezdanom će ići u izolaciju ženska osoba, sa kojom Zvezdan ima neke neraščišćene račune, sa kojom će možda opet imati, možda će opet nešto nastaviti.. neko ko sigurno u ovom trenutku Zvezdanu jako znači- nastavio je.
U izolaciju sa Zvezdanom ove nedelje ide Ana Ćurčić- rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću u izolaciju da idem ali bez Maje Marinković. Javno kažem u izolaciju sa Zvezdanom da, ali sa Majom Marinković na pamet mi ne pada- rekla je Ana.
Pojačava se, pojačava se, to mi se sviđa- rekao je Zvezdan.
Ja sam njoj obećao, neka ona odluči šta ona hoće. Samo sam joj rekao da će na njenu dušu da ide (Majinu)- rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kako, pošto Ana kaže da sam joj se slatko nasmejala, ja ću ispasti veliki čovek i ostaviću gospođi pare u džepu i neću ići u izolaciju- rekla je Maja.
Svaka čast! - rekao je Zvezdan.

Detaljnije u videu ispod.

Autor: A.A.