AKTUELNO

Šok!

Voditelj i domaćin radio emisije "Amnezija" Osman Karić, zajedno je sa svojim kolegom Markom Janjuševićem Janjušem, ugostio je Žanu Đorđević.

Da li možemo da očekujemo sa Markom nešto više od prijateljstva - pitao je Osman.
Simpatija sa moje strane prema njemu ima, dečko je super, jedan kroz jedan je momak, ima stavove i razmišljanja kako se meni dopada. Deset godina je mlađi, kad može Verica Rakočević, mogu i ja. Šalim se, naravno. Ljubav je za mene ozbiljna stvar, ne izgovaram to tako olako. Lakše je stajati delima iza reči, nego obrnuto - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da ti nisi ta osoba, mnoge tako pričaju, pa na kraju - rekao je Osman.
Rekla sam da imam simpatije, hoću da dam sebi prostora da ga upoznam, pa ćemo se na konto toga družiti i napolju. Kod mene to ne traje kratko, ili traje ili ne traje - rekla je Žana.
Šta misliš da on Staniju vidi kroz tebe, tako komentarišu - pitao je Janjuš.
To je njihovo mišljenje, ali ono ne može da promeni moje. Uopšte mi ne smeta da se naglas izgovori sve to. Ja čujem ono što želim da čujem i da vidim ono što vidim - rekla je Đorđevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana ti je juče nešto ispričala za neku svoju priču, nešto je počela - rekao je Osman.
Ana i ja razgovaramo, nekako hoću da se ogradim po tom pitanju, ne želim da ulazim dublje u to. Bila sam dugo u braku, a ja sam ta koja i posle svoje veze imam pravo da kažem mišljenje, ali polazim od sebe. Ako je njemu loše, biće i njoj i obrnuto. Ako ne mogu da pomognem, neću ni da joj odmognem. Pozdrav za moju prijateljicu koja mene spojila sa njom da se upoznamo, s tim što mi je Ana draža ovde - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto si došsta elokventa, šta misliš o situaciji u kući - pitao je Osman.
Za neke stvari prećutim, jer vidim da će se desiti. Ja sam rekla da će biti konflikt, vidim kako ljudi prave grimase za stolom. Jednostavno, ovde sam već skoro dva meseca. Vidim ko će se naljutiti na koju šalu ili na koju opasku - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.