AKTUELNO

Ljuti rivali u sukobu!

Zadrugari su pogledali novi klip gde Filip Car komentariše Mariju Kulić, ali je njegovo izlaganje prekinula rasprava Marije Kulić, Lazara Čolilča i Nenada Macanovića.

Ja sam rekao da mi je Marija mnogo slatka, da mi se sve više sviđa njeno ponašanje - smejao se Car.
Ma šta je ovo Ivana - viknula je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvinite, nisam slušala lepo, pričala sam sa Miljanom o trudnoći - rekla je Marija.
Miljana, da li ste imali rizične odnose? - pitala je Šopićka.
Ja sam i dalje u ciklusu - pravdala se Miljana.
Njoj je rekao doktor da ne sme da ima odnose minimum godinu dana - nervirala se Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene niko ne može da isprovocira, ove bajke sa Rajskog ostrva su mi zanimljive, a ovo što od Marije pavi ne znam šta, to je nešto drugo... Zola ide ka tome kako će Miljana da napravi neku grešku, kako bi on ispao jadan Zola koji se navodno promenio - prekinuo je Bebica.
Nije istina, Miljana je sjajna i nikada bolja nije bila, ako nastavi ovako biće nam nikada lakše! Ja sa njom pričam o svemu i vrlo se trudim oko nje, vodim računa o svemu. Trudim se da se lepo ponaša, da bude primer svima - skočio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlično Zola šta radi i kada radi... On samo čeka Miljanin pogrešan korak, samo da bi se pokazao - nastavio je Macanović.
Ja nju volim i planiram da je oženim. Da li sam ja loš što se trudim da je posavetujem, što je pravim boljom? - vikao je Čolić.
Miljane nema nigde, ni na žurkama, nema je ni sa ljudima da ne bi čula šta on to radi sa drugim ljudima... Miljana neće još dugo izdržati - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.