AKTUELNO

Žestoko!

Naredni klip koji je pušetn bio je klip na kojem je Nenad Macanović Bebica komentarisao odnos Miljane i Zole. Prvo koji je dobio reč bio je Lazar Čolić Zola:

To su boleštine i gluposti. On to ne može ništa tu,. ali mu je glavni zadatak da porodicu Kulić zavije u crno. On sinoć dobija pitanje za Miljanu,a ne zna kako da odgovori. Njemu je bitno da ne izneveru Mariju. On ne govori da voli Miljanu, ja sam sa njom mesec dana, a on bi se pomirio sa njojm nakon 10 minuta. On je psihopata, ja samo čekam kada će da uništi alfu i omegu Kulića, Mariju. Ja sam čitao o tim ljudima mnogo, on ima taj jezivi cilj, on će svima uzeti dušu ovde. Oćemo reći da on nju toliko voli, ljudi pa on pušta kao devojku koju voli da bude sa drugim i govori kako čeka kraj rijalitija. On je poput posrednika. Ima svoje ideje - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre je Zola spreman na sve ovo što je rekao, nego Nenad. Rijaliti je radno mesto. Miljana je pristala na to, ali moj muž to ne bi mogao. Nenad je rekao sebi u glavi, da je ovo rijaliti i koji čeka da se Miljana ne igra. Miljana tebi je doktor rekao o čemu moraš da vodiš računa,a ti tako

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.