AKTUELNO

Žestoko!

U toku je debata. Učesnici su se podesili u dve grupe, jedni su pristalice posesivnosti i ljubomore u odnosu, dok su drugi protiv svake vrste toga u emotivnim odsonima. Naredna je svoj stav iskazala Milena Kačavenda, koja je osudila svakog ko podržava neku od ove dve kategorije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubomora je bolest. Posesivnost stvar neku vrstu komande, Posesivnost nema limit. Nema dozirane poseivnosti. Ja sam protiv bilo čega od toga, ne podnosim posesivne i ljubomorne osobe - kazala je Milena.
Ništa se ne može sprečiti ako neko ima nameru da vas prevari, to je jednostavno tako. Iskreno, ja imam isto pravo da mislim da je Stanislav više voleo Mionu, nego što je onda njega - dodao je Janjuš.
Ša, je ' tebi uliva nesigurnost ovo što je Miona uradila Stanislavu da i tebi sutra može da se desi? - upitao je Đedović.
Isto kao što ona može da pomisli da ja mogu da odem sa nekom drugom posle dva propala braka. Niko nam ne garantuje ništa u životu. Mislim da ona, iskreno, nije taj pit koji će sutra mene napustiti zbog nekog ko je moćniji od mene, ali ja ne mogu da utičem na to - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pre Mione bio s mnogo devojaka. Pre nego što sam ušao s njom u odnos, išao sam iz Zagreba u Beogra i imao sam poptuno poverenje u nju - dodao je Stansilav.
I ja sam u prvu ženu imao potpuno poverenje i dugo je trajalo pa mi je na kraju izela preko dvesta hiljada evra. Ništa nije garancija - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.