AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Fanovi Anđele Đuričić i Mensura Ajdarpašić su jedva čekali da se dogodi njihov susret van "Zadruge 5" i emisija "Narod pita", a sudeći po storijima, on se dogodio upravo danas. Naime, vernim fanovima nije promaklo da su njih dvoje danas okačili slike iz istog restorana, što se može videti po ljudima koji sede u pozadini.

Foto: Instagram.com

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anđelom i Mensurom, koji još uvek ovo nisu prokomentarisali, ali se za naš portal oglasio Marko Đedović.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Pa, očigledno da se nešto dešava, samo ne znam zašto je Anđela meni rekla da je Mensur smara, dok joj je slao poruke u vreme boravka u Beogradu. Očigledno nije bila iskrena kada mi je to rekla, a i ovakvim ponašanjem može vrlo lako da pošalje poruku da su oni koji kažu da se folirala i da samo nije bilo prilike u "Zadruzi" da se ovako nesto pokaže, bili u pravu. Meni je Mensur jasan, on je po primorju, leto, rib , malo pića, s*ks itd. Mlad momak, što da ne, samo u kom se delu ona tu uklopila, nije mi jasno. Ako je ovo istina, ona je ozbiljniji prevarant od Dafine Milanović - istakao je Marko.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: N. B. / M. P.

#Anđela Đuričić

#Marko Đedović

#Mensur Ajdarpašić