AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Svadba Mione Jovanović i Stanislava Krofaka uveliko se bliži, a tim povodom kontaktirali smo Takija Marinkovića. On je dao svoj sud o tom dešavanju, pa je prokomentarisao i ponašanje svoje ćerke, Maje Marinković.

Venčanje je bila prva udarna tema.

- Treba i nešto lepo da vidimo, a ne samo svađe i prepirke. Ša preteruje u svakom smislu, neshvatljivo je to što dopušta sebi. Miona ne bi ostavila Stanislava, sve što radi sa Ša je fejk. Oni su trećerazredni igrači, to je sve zarad plasmana. Svaša su rekli jedno drugom i onda kao treba da je vodi kući. Ne podržavam takvu ljubav. Stanislav je nebitnjaković. Davno bi bio u Zagrebu, da se Maja nije spanđala s njim - rekao je Taki.

Foto: Pink.rs

Prokomentarisao je i Majino preplivavanje jezera na devojačkoj večeri, kao i njen razgovor sa Janjušem.

- Najavila je da će biti šou. Vreme je i da gledamo nešto zabavno. Janjuša ne može očima da vidi. Kakva crna svadba? Oni moraju da pričanju, u zatvorenom si prostoru. On pokušava da joj se šlihta jer je uradio ono Aneli. - kazao je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Dao je i svoja predviđanja za sutrašnji veliki dan, te otkrio da li očekuje skandal od svoje ćerke i od Nenada Aleksića Ša.

- Maja ima da bude u belom i da bude najlepša i najveselija. Ne očekujem skandale. Ša izuzetno volim i cenim, ali ga ne shvatam. Ako ne igra rijaliti, on je za Lazu Lazarević. On je uspešan, javna ličnost i jedna Miona njega da vrti oko malog prsta. Sve ću da mu kažem u lice, kad ga budem video. Preteruje, ništa se neće desiti, sve je pred kamerama - završio je Taki.

Foto: Pink.rs

Autor: Iva Stanković