AKTUELNO

Izneo sve što mu stoji na srcu!

U toku je radio emisija "Amnezija", koju vode Filip Car i Nenad Aleksić Ša. Naredni gost, bili su Mateja Matijević i Mina Vrbaški koji su izneli kakav je njihov odnos i šta Mateju najviše muči kada je Minina proštlost u pitanju. Mina imala repliku na njegovo izlaganje, sa puno sete u glasu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričamo šta se desilo na žurki koja je bila fenomenalna. Hoćeš li nešto da kažeš Care?
Ja sam hendikep napravio na žurki. Dalila i ja smo u izolaciji.
Kako ste, kako provodite današnji dan? - upitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kul, lep dan, uživamo, sve je top - odgovorio je Mateja.
Nisi hteo da ulaziš u vezu, ono što si pričao svima nama. Da si mlad, da nisi spreman za vezivanje, da želiš da se posvetiš muzici. Nakon veze sa Anđelom, od jednom dolazi Mina. Zašto si težio da ne ulaziš u vezu? - upitao je Ša.
Jesam sve vreme govorio da neću da ulazim u veze. I govorio sam da sam sveže izašao iz odnosa. Ulazi Mina, i nekon deset dana, nekeko spontano krećemo da se zbližavamo, da komuniciram. Ja polako krećem da je upoznajem. Dešavaju se žurke, mi se jesmo konektovaili. Videli smo da se poklapamo, da smo slične osobe - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da se neverovatno slični - dodaje Ša.
Energija i sve je kliknulo. Ja sam se suzdržavao da se neke stavri ne dese, da me neko ne osudi. U određenom momentu sam se na silu sklanjao od nje - govori Mateja.
Ja sam ga to pitala kada sam primetila da se sklanja od mene - dodaje Mina.
Postoji gomila stvari koja me i dalje muči. Mina zna da nas dvoje treba da obavimo mnoge razgovre kad-tad. Sada sam odlučio da uživam i to je to. Postoje neke stvari koje mene opetrećuju. Nekolicina odnosa koje je imala u kući i prošlost njena - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo da te pitam jedno. Kod tebe to teško ide. Ti si neko ko voli sebe najviše i nije ti se dešavalo do sada da si se totalno prepustio i totalno zaljubio. Da li si se zaljubio sada i prepustio? - upitao je Ša.
Da mi nenormalno prija, jeste. Da sam se zaljubio, ne. Ja sam neko ko nikada nije stavio nikoga ispred sebe. Kada vidim da neke stvari mogu da budu loše po mene, ja se isključim, imam neki ram. Ja hoću da vidim ko je Mina napolju i kako ona funkcioniše. - odgovara Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Znamo da imaš super odnos sa roditeljima. Šta misliš, da li su ikada sugerisali ko je za tebe, ko nije za tebe? Da li je Mina neko ko je za tebe?
Nikada mi se nisu mešali. Vezano za svaki moj odnos, oni kažu svoje mišljenje i kažu da li smatraju da li je to za mene ili ne. Ja ti kažem da nisu, siguran sam - odgovorio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

On je toliko dobar prema meni. Nikada mi ništa ružno nije rekao, ne mogu da ga poredim ni sa kim. I kada priča o meni, mene to ispunjava. Bude mi teško jer sam sama svesna svih stvari i verujem da sam promenila neke stavri i da sam durgačija i da nisam onakva kakva sam predstavljena. Zaljubljena sam u njega jako - dodaje Mina.
Ja vidim da ti Mateja jako prija i ti kada kaže nešto, ja gledam šta treba da se spoji, spojiće se - dodaje Ša.
Nije zaslužila da je ja ponižavam. Da se družimo, a da neću da uđem u vezu sa njom. U vezi smo i to je to - rekao je Mateja za sami kraj izlaganja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.