AKTUELNO

Izneo sve!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", koju vodi voditelj Milan Milošević. Milan će ove noći postavljati "vruća" pitanja, koje je postavila publika. Naredno pitanje, postavljeno je Dalili Dragojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila, u krevetu si pričala sa Matejom da Anđela ne zna da se ljubi, izblamirali ste je - pitanje je pročitao voditelj.
Nemam komentar - govori Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, meni je zamereno da sam muvao Anđelu a ti si sa njenim momkom pričala da ne zna da se ljubi. Gde je moralna vertikala? Nije mi jasno. Ovakva devojka je primer kako treba da izgleda svaka devojka i primer je za mlade - rekao je Car.
Za mene to nije sprdnja. Ja bih onda da kažem da je i Miki mene muvao. I Mića je rekao da, kada bi imao sina, hteo bi da mu ja budem snajka - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

I posle svega toga, one su bile najbolje prijateljice. Suština je što je on njoj lično davao komplimente. Ja sam rekao da je to za mene udvaranje - rekla je Lpei Mića.
Nisu njih dvoje bili iza leđa Dalili, on je to rekao ovde. Ako već govorimo o tome, ne vidim problem, treba njemu da kaže, ne njoj. Ne bi ni njoj trebalo da zamera jer je to rekao javno - rekao je Anđelo.
Možda nisu oni provodili vremena, ali nama je zvučalo da je želeo da spusti Dalilu preko Anđele - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila i ja nikada nismo ni ležali u krevetu. Meni je ona punila glavu za tebe, to je srž problema. Ona je meni rekla da ti buljiš u nju i da joj je neprijatno. Odatle potiče moje kreiranje mišljenja - rekao je Mateja.
Evo, ona kaže da to nije istina, i sve neka je istina, mi smo gledali u Anđelu. Uvek nam je bila neobična, mene ona može da nasmeje. Zanimljiva mi je i simpatična. A šta je onda to što ste ti i Dalila ležali zajedno? - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo ležali zajedno nikada. Ja nju jesam ponizio, stvarno mi je bilo žao zbog toga. Ja sam pogeldao Dalilu i onda mi jre rekla da zna u čemu je problem i da ne zna da se ljubi, da se to vdii. I onda smo se Dalila i ja posvađali, ona me pukla na kompleks, i onda sam ja izneo da Anđela ne zna da se ljubi - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku teksta pogledajte video:

Autor: A. S.