AKTUELNO

Svakog radnog dana u 20 časova na portala Pink.rs vas očekuje rubrika "Zadrugarski vremeplov", gde otvaramo albume sa slikama aktuelnih zadrugara, a došao je red i na Frana Pujasa!

Malo ko je izazvao takvu buru u javnosti kao Fran Pujas svojim ulaskom u "Zadrugu 4". Model iz Zagreba ušao je u četvrtu sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu sa svojom devojkom, a oboje su privukli pažnju svojim izgledom. Nekoliko dana nakon početka rijalitija, veza je pukla, a Pujas je doživeo emotivni brodolom.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Tada su počeli da isplivavaju i problemi iz prošlosti, a Fran je ispričao sve o svojoj borbi sa nedozvoljenim supstancama i problematičnom životu. Turbuletna veza sa njegovom bivšom se nastavila tokom cele "Zadruge 4", uz više burnih prekida i svađa, a Pujas je u međuvremenu uplovio i u onods sa Minom Vrbaški, flert sa Sanjom Stanković, ali i Aleksandrom Nikolić, a bio je simpatija i nekoliko drugih zadrugarki.

Foto: Pink.rs/M. Popović

10 meseci provedenih u "Zadruzi" pomogle su Franu da se "skine" sa teških droga, kao i to da se psihički stabilizuje, o čemu je više puta pričao tokom letnje pauze između "Zadruge 4" i "Zadruge 5". Pujas je imao nekoliko letnjih avantura po izlasku iz rijalitija, a onda mu se život još jednom promenio kada je upoznao Elenu Kitić. Njih dvoje su uplovili u vezu, o čemu je naš portal prvi pisao, a Pujas je sve ovo priznao odmah nakon čestitke koju mu je za Novu godinu poslala mlada pevačica.

U petoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu gledamo potpuno drugačijeg Frana od onog iz prošle sezone, a kako je sam izneo, ovo je sve upravo zbog ljubavi koju oseća prema Eleni. Osim ljubavnih odnosa, Pujasovo učešće u "Zadruzi" mnogi pamte i po propalom prijateljstvu sa Nenadom Aleksićem Ša, ali i čvrstom odnosu koji je izgradio sa Sandrom Rešić i Markom Đedovićem.

Foto: Instagram Printscreen, Pink.rs/M. Popović

U nastavku ovog teksta možete videti neke od najranijih uspomena malog Frana, ali i njegovo odrastanje.

Foto: Privatna arhiva

Kada se pomene ime Fran Pujas, većina ljudi prvo pomisli na tetovaže, kojima je išaran po celom licu i telu, ali to nije jedino što je karakteristično za ovog mladog zadrugara. Fran posvećuje i dosta pažnje svojoj kosi i frizurama, a ono je što je zanimljivo je da je kao beba imao potpuno drugačiju kosu i bio je sav u loknicama, što možemo videti na dve priložene fotografije.

Foto: Privatna arhiva

Kamera ga je zavolela od malih nogu, ali i on nju, što možemo videti na narednim fotografijama, gde mali Pujas vrlo rado pozira i gleda u objektiv, te ne čudi što je kasnije počeo da se bavi modelingom.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Opšte je poznata i Franova ljubav prema životinjama, naročito prema psima. Podsetimo, nakon izlaska iz "Zadruge 4" Fran je saznao da mu je pas uginuo, a kako ga je mnogo voleo, istetovirao je njegov lik na svom telu. Na sledećoj fotografiji možete videti tinejdžera Frana sa drugim ljubimcem i to bez tetovaža na licu, po kojima je sada prepoznatljiv.

Foto: Privatna arhiva

Uspeli smo da nabavimo i jednu "iza kulisa" fotografiju sa Franovog slikanja, gde se može videti njegovo telo sa tek par tetovaža.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. P.