AKTUELNO

Večeras od 20 časova na Jutjub kanalu Pink.rs i portalu Pink.rs

Novinar portala Pink.rsNikola Žugić, u prethodnoj epizodi emisije "Intimna pitanja" ugostio je najintrigantnijeg i najharizmatičnijeg crnogorskog novinara, Božu Dobrišu, koji je progovorio o svom intimnom životu, ali je i obelodanio mnoge tajne sa estrade.

Foto: Pink.rs

U novoj, petoj epizodi, Nikola je ugostio najkontroverznijeg i najintrigantnijeg oca na našim prostorima, oca bivše učesnice "Elite" Maje Marinković, Radomira Marinkovića Takija. On je progovorio o svojoj najdubljoj intimi, morao je da bira između Site i Aneli Ahmić, a o njegovom najskandaloznijem raskidu pisaće se i pričati naširoko.

Ovo je samo deo puzle i onoga što vas očekuje večeras na Jutjub kanalu Pink.rs i portalu Pink.rs, a ukoliko ste propustili prethodne epizode u kojima su gosti bili voditeljka TV Pink i kraljica šera, Jovana Jeremić, reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, muzička zvezda Zorica Marković, kao i Božo Dobriša  možete to uraditi klikom OVDE!

EMISIJU "INITIMNA PITANJA SA NIKOLOM ŽUGIĆEM" MOŽETE PRATITI VEČERAS, OD 20 ČASOVA NA JUTJUB KANALU PINK.RS, KAO I NA PORTALU PINK.RS!

Autor: Nikola Žugić