AKTUELNO

Nastavili haos!

U toku je emisija "Pitanja novinara", novinar je pokrenuo temu o odnosu Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović.

Mensure, očigledno je da se nisi i dalje ohladio od Ane čim si baš ti primetio da Anđelo ne radi Anu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih o tome, ja nemam dokaz, ali to je moje mišljenje. Ja sam na igri istine postavio pitanje da li smatra da je to to, ljudi u kući to komentarišu. Mene ne interesuju oni i ne bih o tome da pričam. Što bih ja birao kome ću da postavim pitanje. Nisam to pitao zbog mene, nego zbog drugih, oni mene ne zanimaju. Ja sam postavio pitanje najnormalnije. Svugde bi bilo da se mešam - pričao je Mensur jako uzbuđeno.
Ja sam primetio da nakon što on prokomentariše nju, i ona njega krene da pecka - ubacio se Car.
Ona mene ne zanima, njihov odnos je zaseban. Mene je nešto drugo zanimalo, više su me zanimali Car i Dalila ali ih nisam pitao. Mene oni ne zanimaju u životu. Meni nije bila namera da ga isprovociram, ja sam njega pohvalio i ne znam da li je shvatio da nakom svega on mene ne zanima. Ja samo vidim ono što oni rade. Žive sa nama ovde, i sve vidim ali ja se izvinjavam što sam postavio to pitanje. Ana je željna rijalitija, a on jedva čeka da uđe sa mnom u raspravu - pričao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ti si ovde kompleksaš, ovde te jedino ja napad, a ti voliš da tebe napadaju i to je to. Ti si takav. Hteo si da kažeš da samo ti kritikuješ, a navikao si da imaš reakciju zadrugara, a ti je ovde nemaš - drao se Mića.
Ajde, možeš da pričaš, ali nije to tako. Ja neću da budem prva tema, neću da sam tako bitan. Neću da imam više svađe i da budem bitan. Zašto ne sme odnos da bude normalan? Ja ne patim od toga da više budem bitan ali nemam kompleks od toga, ne mešam se gde mi nije mesto - drao se Mensur.
Nije tako, ti se namerno mešaš ovde - drao se Mića.
Oni namerno hoće svađu sa mnom, oni mene ne zanimaju u životu, ja nemam problem sa njima. Ne mogu da dočekaju da stanu ovde sa mnom - ponosno je govorio Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.