AKTUELNO

Haos!

U toku je raspodela budžeta Lepog Miće.

Miki Đuričić i ja smo primer rijalitija u svim segmentima. U "Zadruzi" smo ušli u priče i terali nešto što ne dolikuje ni meni, ni njemu. Imamo bliske prijatelje, kumove, više od 30 godina. Leglo je sve na svoje, ko je kriv je najmanje bitno. Ja ćutim kad on priča, on ćuti kad ja pričam. Miki je neko ko je šerif na svoj način, zna da nasmeje, nije škrt i zbog toga ga narod voli. Njegovo gonđanje je njegova simpatična strana. Miki voli svog druga da izgura. Stvari koje su loše, najmanje brine o sebi, ima kratak fitilj i nadam se da se dozvao pameti. Ja mu želim svu sreću ovde. Od mene dobijaš velik budžet - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Spasojević je osoba koja je probrala simpatije zadrugara, a sa druge strane kontra priča. Ani zameram stvari kad se tiče nje, Irma je sinoć rekla da je nju je*o neki njen drug iz Švajcarske. Ana je to tako lagano primila, ajde reci sad šta imaš - pričao je on.
Ja je puštam, evo neka iznese sad sve što ima - rekla je Ana.
Ja sam rekla da vidiš kako je kad lažeš - dodala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana ima crtu kad se bori, bolje se bori za druge. Sinoć si bila aktivna da bi odbranila lik i delo, kad je bila svađa Mensura i Viki, pokazala si lojalnost, aktivnost, a za sebe to nikad nisi pokazala. Kalsičan primer tvoje duple priče je Dejan, šta je uradio, pa si promenila mišljenje? Reč ima težinu, da kažeš da je neko najnepošteniji. Kad su nestale pare, ti si se pela po krovima i tražila pare koje nisu tvoje. Osobu za koju se boriš nazivaš svetcem, a onda kažeš da je najnepoštenija, to nikad nisam čuo. Ti srljaš iz greške u grešku, a hrabra si i lepa. Ovde podlažeš pritiscima, da nekome budeš potrčko. Pare si tražila jer si imala simpatije prema Dragojeviću - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.