AKTUELNO

Saterana u čošak!

U toku je emisija Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde su pala dva poljupca, iako ste mislili da se nije videlo. Pokušali ste da sakrijete, ali sve je zabeleženo, pa da razjasnimo ko koga ovde pravi budalom... Matora? - rekao je Milošević.
Kad se poljubimo, ja nju u nos a ona mene u bradu. Jedina dva puta kada smo se poljubile na blic bilo je ovde za Novu godinu i u kazinu. Zamolila sam je da mi ne spominje bivšu vezu, koliko god da se svađamo. Osećam da mi treperi ovde kada se svađam sa tobom i ne bih volela da se vređamo. Zamolila bih te, nema potrebe da imamo takav odnos. Ne tnam šta da kažem zaista... Nebitno ko je šta rekao - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je šta rekao? Mene baš zanima ko priča jer ja ni sa kim ne razgovaram o tome, trudim se da prećutim kada me neko nešto pita - pitala je Aleks.
Nemoj da me praviš budalom, evo reci šta treba da kažem da bi završile - vikala je Matora.
Dobro, vidim da si odlučila da staviš tačku. Priznajem da sam za*ebala, davala sam ti lažnu nadu, nisam se snašla u svemu ovome - pravdala se Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' sam ja tebe izmanipulisala? O čemu ti pričaš? Ne mogu da verujem da mi posle 4 meseca pričamo o ovome! Zašto se pereš od mene? - vikala je Matora.
Ne perem se, govorim samo kako jeste. Iskreno u pravu si za bivšu vezu, ko sam ja to da spominjem, nije bilo u redu - rekla je Aleks.
Očigledno sam ja živela u nekom lažnom svetu i mislila da ćemo mi nešto imati. J sam ta koja sad treba da govori kao ti - dodala je Matora.
Nisam bila svesna nekih stvari, nije bilo namerno. Ništa nisam lagala radila sam kako sam mislila da treba. Ja se ni ne sećam tih poljubaca o kojijma pričate - navela je MC Aleks.
Ti meni sad prebacuješ? Šta ja lažem? - urlala je Matora.
A to je ono kad sam bila pijana? Jesmo tada, priznajem, na blic - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam odavno rekao da je ona ili psihopada ili obe lažete da niste zajedno - ubacio se Đedović.
Sad i ja vidim da je izgleda bolesna - rekla je Matora.
Okej, sve ste u pravu, sve je bilo kako kažete - dodala je Aleks.
Ne mogu da verujem da neko može toliko da bude siguran u to što priča da jeste, a Matora toliko vremena gura istu priču, a ona nije budala. Nije bitno da li je Aleks ili neko drugi, moraš da shvatiš da ćeš svaki put ispasti psihopata, dok ne dopustiš da se neko bori za tebe - govorio je Karić.
U pravu si. Ona mene nikada nije branila ni kao prijatelja. Sve sam sama nosila a u sebi sam se kidala - vikala je Jovana.
Još jedna stvar u kojoj grešiš je što idealizuješ osobu odmah i ne pustiš da realno sagledaš situaciju, od muve odmah napraviš slona - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada ne lažem! Ne bih se nikada klela u Dunju! Rekla si mi da ćemo probati napolju - urlala je Matora.
Jesam rekla sam, ali mi drugačije gledamo na naš odnos. Mislila sam da ćemo se družiti, pa ako mi se svidi onda je to nešto drugo - rekla je Aleks.
Ti si ovde promenila priču trista puta, kako ti odgovara ti promeniš ploču - nastavila je Matora.
Nisam znala kako da se ponašam, jer nisam znala ako izađem iz te priče kako će ona da reaguje i da se ponaša - pravdala se Aleks zadrugarima.
Nisi ispala fer prema meni, mogla si sto puta da odeš od mene i da me ispoštuješ. Jedan dan govoriš da hoćeš da probamo a sledeći se prosvetliš i kažeš sve suprotno - nastavljala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem u sve ovo čak sam i svedočila jednom poljupcu. Svedok sam da nije bilo ništa na silu - rekla je Dalila.
Nisam ni rekla da je bilo na silu - pravdala se Aleks.
Tebi niko ništa ne kaže, niko te ne osuđuje. Ali sam ti zamerala to kada plače, vređaš je a ona poplavela a ti se ne gasiš. Nju je povredilo kada si rekla ono za Čorbu. Svašta je tu bilo, da se ne lažemo... I rekla si da bi probala sa njom - rekla je Dalila.
Ne znam sluša li neko mene, sto puta sam rekla da jeste to tačno, ali da nisam tako rekla. Nisam ja nju poljubila nego ona mene, kako sam znala da će mi prići uopšte? - nastavljala je Aleks.
Sve vreme si joj davala lažnu nadu! - vikala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga