AKTUELNO

Velika dilema!

U toku je emisija "Gledanje snimaka" Milanom Miloševićem. Zadrugari su pogledali klip svađe Jovane Tomić Matore i Mc Aleks. Voditelj je dao reč Sandri Rešić.

Znam ja njene tajne, ali ako ovu tajnu znam naravno da nikada neću pričati o tome. Sve u svemu, šta god da je u pitanju verujem da će mi Matora objasniti o čemu se tačno radi - rekla je Sandra.
Ovo je svakodnevnica u našem odnosu. Jesam pogrešila i izvinila sam se, neće se više dešavati. Naš odnos će se promeniti posle zadatka, ja sam nju svakako izgubila ovako ili onako - govorila je Aleks.
Eto vidite, ovo je bilo jutros, a ona je već promenila mišljenje. To kod nje tako ide - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nama je uvek tako, bude nam fino i onda se desi nešto. Možete reći sve i da sam folirant i loš čovek, apsolutno me ne zanima. Kad sam rekla da isam u tom fazonu napali su me, kad kažem da mi prija onda opet neki problem. Razmišljala sam zašto mi prija, da li sam zaljubljena nisam, da li imam emociju neku nemam, ali mi prija. Bilo je sve super do jednog momenta, ali sam ja nešto pogrešno rekla, pričale smo ispod jorgana o našoj temi i ja sam joj rekla da mi treba vremena - govorila je Aleks.
Ustani i recvi šta si rekla malo pre - dobacila je nervozno Matora.
Imam ja emociju ali nije to ta vrsta emocije, mislim da joj ne mogu pružiti šta ona zaslužuje. Mislim da sam je svakako izgubila i ovako i onako. Prija mi maženje, češkanje - nastavila je Aleks.
Nesrećna sam, teško mi je, mene niko ne razume. - dobacila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mene je*e, te imam razumevanja te nemam, gubim živce, ne znam šta da radim - vikala je Matora.
Ja kažem svakome šta mislim. Rekao sam ti pre mesec i po dana da ne radiš to da ne bi povredila Matoru.
Evo ja vas pitam, ako mi ona prija, zašto nemam nagon da je poljubim - pitala je Aleks.
Ako ti mjisliš da ti godi njeni dodiri, češkanje, pusti vreme, pa ćete videti šta i kako. Pustite sve spntano. Jedini problem je što Matora ne može da čeka i da se kontroliše, ona želi napred - govorio je Mića.
Ja da znam šta mi je ja bih rekla - dodala je Aleks.
Sinoć mi je dala povoda, bila sam srećna sad me opet ugasila. Prvo ovo pa onda ono, ja nemam snage za sve to - dobacivala je Matora.
Da Jovana nije to što jeste, a da smo ovako kliknule, kako bi se nazivao taj odnos? - pitala je Aleks.
Ako ti je devojka rekla da sačekaš, onda pusti, ne možeš ništa na silu. Ne možeš tako. Ja sam ti odmah rekao da te ona vozi za rijaliti ti mi nisi verovala - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga