AKTUELNO

Žele uspešnu muzičku karijeru!

Marko Osmakčić i Lazar Čolić Zola su seli rano jutros na garnituru i odlučili da naprave dogovor. Naime, oni želi da naprave uspešnu muzičku karijeru kad izađu iz Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti znaš da ja nekad imam i preteranu veru u samog sebe. Ja na početku, kad sam tebe upoznao, u sebi sam verovao sto posto da će to biti kako treba. A sada, verujem 350% - rekao je Marko.
Vidi, biće tu i sponzora, biće svega - dodao je Zola.
Kad je nešto dobro, vidi... Mojih 10 falševa... Mora energija da pršti. Ja ću opet biti bezobrazan. Za Navu godinu su imali da otpevaju i druže truba. Ja bih ostavio i dušu, pa makar promašio - istakao je Osmakčić.
Njihov glavni problem je bio odabir pesama. Kad treba gasa, odmah daj. Oni su bili u situaciji kad je bila puna kuća - dodao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah cepaj Šabana, pun glas - rekao je Marko.
Nama treba DJ koji će da pušta naše pesme koje budemo izdavali. DJ će naš koštati od 150 do 250 evra, ima prevoz, hranu i spavanje... Još da ga j*bemo. Već imam 3, 4 što viču: "Zolanderu". To ti je garantovano. Prvo ću ja da izdam svoju "Lažni kum". Čim izađem, verovatno ću pre tebe. Onda ćemo da snimimo pesmu, odmah sve. Čist račun, duga ljubav. Uzećemo najjače za spot i pesmu, odmah idemo dalje. 5-6 ćemo da izdamo. Mi nismo vanserijski talenti, ali izazivamo ovake reakcije. To je bitno u šoubiznisu - istakao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.