AKTUELNO

Nije krio šta misli!

"Da li ti meni veruješ na svemu što sam ispričala ovde za Janjuša i kada si mu zamerio, na šta si tačno mislio?" - glasilo je pitanje koje je Maja Marinković postavila Lepom Mići.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da je Maja pravila grešku u samom startu, posvetila je previše vremena nekom ko je zauzet. Ti si meni meni u kazinu prišla, pravio sam se da te ne čujem, odveo sam te u radio i rekao da ne praviš scene, te da štipanje za ruke pokazuju da prema Janjušu osećaš nešto. Meni je vaše ponašanje dalo do znanja da između vas postoje ozbiljne emocije, rekao sam ti da više ne lažeš. Pitao sam te da li si imala nešto sa Janjušem, rekla si da nisi, iako smo svi videli klipove. Janjuš mora da objasni kako se upleo u tu zamku i što mu se iste stvari ponavljaju, ona smatra da si ti njen - govorio je Mića.
Jednostavno, upali smo u zamku jer smo mnogo vremena provodili zajedno, ali ja ne mogu da kažem da sam zaljubljen. Ja tvrdim da ne misli da sam ja njen, ona sve ovo radi namerno - tvrdio je Janjušević.
Gadiš mi se! Samo te gledam. I te kako te zanimam, odmeravaš me danas od glave do pete- tvrdila je Marinkovićeva.
Ja uvek smatram da povređena devojka govori istinu, a Janjuš joj je dao za pravo da se ovako ponaša. Kada žena nekoga smatra svojim, ona postaje zver, jer je povređan - tvrdio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'