AKTUELNO

Pevač nije krio šta misli!

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 3" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Bane Čolak pitao je Lepog Miću da prokomentariše novonastali odnos između bivših ljubavnika Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a potom bivših prijatelja Sanija Ibraimova i Jovane Tomić Matore.

Mislim da se Miljana i Zola vole, to se vidi iz aviona. Da nije Marija tu, oni bi bili zajedno i trebaju da budu zajedno. Zola se već navikao na turbulencije u vezi. Tebi je tvoja mama najbolji prijatelj, to je normalno, ali ti ne prestaješ da pričaš i samo dokazuješ da još uvek voliš Zolu! Tebe ljudi ovde sažaljevaju, zato se druže sa tobom - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana nije dopustila Lepom Mići da završi izlaganje, pa ga je prekinula.

Svi koji me vole znaju da sam najbolja kada sam sama, eto koliko mi želite dobro. Narod mene ne voli kada sam sa njim. Želite mi sve najbolje, kako da ne. Normalno je da emocije prema Zoli ne mogu da nestanu preko noći - objasnila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon rasprave sa Kulićevom, Lepi Mića je odgovorio na drugo pitanje.

Što se tiče Matore i Sanija, situacija je tu jasna kao dan. Matora je odlučila da prekine svaku komunikacija, ona se tu našla povređena. Matora pravi grešku za greškom u svakom rijalitiju, postaje brzo prisna sa ljudima. Pojedinci ovde preko kuhnjine, cigara i kafe postaju prijatelj, to je poznato u rijalitijima. To je bilo jedno kuhinjsko prijateljstvo, koje se završilo - objasnio je Lepi Mića.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S. Š.

#Miljana Kulić

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

'