AKTUELNO

Ovo je morao da joj kaže.

Gagi Đogani nastavio je da priča sa ćerkom Lunom o situaciji u kojoj se ona našla sa Markom Miljkovićem. Inače, prošle noći Luna i Marko su se posvađali zbog Nenada Sinđelića Gastoza, a od tada više ne pričaju, makar za sada, što je Đoganijevoj teško palo.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Nećeš ga izgubiti, shvati da ćeš ga izgubiti samo s tim ponašanjem gde kukaš. To meni nije normalno. Ti nisi normalna. Nećeš biti dobro dok ti on ne oprosti? Ne smeš da budeš takva - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da verujem kakvo dete imam. Ja te slušam i gledam šta radiš... Vratićeš njegovo poverenje. Ti si možda mami rekla neke stvari koje nisi trebala, te neke rasprave. Meni je to mnogo jadno, ja želim jaku Lunu. Nisi jaka, totalno si rasturena. Ja ne znam ni što ste se vi posvađali. Ja znam da ti nisi k*rva, niti si sklona da varaš - izjavio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam mu suze, tu me je uverio da te voli. Naravno je da će da se lepe sad devojke za njega, za stolom njih 15 se lepi. Ja sam njega osetio kao da je moj. Bio je uz mene, baš je bio lojalan kad je ušao - rekao je Gagi u nastavku.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'