AKTUELNO

Morao je ovo da joj kaže.

Nakon što su imali izazov da onoga ko ih najviše nervira umažu šlagom, zadrugari su dobili još jedno pismo Velikog šefa, da kažu ko je bio iskren u proteklom zadatku.

Ja sam iskreno rekla za nju (Draganu), možda je trebalo malo više da je umažem. Ja sam se pronašla u pismu, otprilike se slažem ko je bio iskren, ko je neiskren - navela je Jelena Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je rekla da ja nisam bio iskren, bio sam iskren i te kako. Ja Orozovića nikad nisam gledao ozbiljno u tim svađama. Ja sam nekad težak na rečima, znam i da uvredim, ja sam njega više puta uvredio, nije trebalo tako da reagujem. Sa Mensurom sam imao mnogo gore svađe, videla se netrpeljivost, moglo je da dođe i do kontakta. Naravno da mu nisam zavalio, da sam hteo da ga udarim, udario bih ga bez šlaga. Ne sviđa mi se Natašin potez prema Filipu, to je delovalo jako, i delovalo je ponižavajuće. Mislim da je i Iva Tari malo jače... Mislim da je većina bila iskrena - rekao je Mlađa Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću reći ko je bio neiskren. Nemam neku netrpeljivost, iznerviram se brzo, ali me to brzo prođe - rekao je Panda.
Ti si pacifiskički raspoložen, a 90% zadrugara bi zalepio - dobacio je Đedović.
Rekao sam, zalepio bih Milici, ona me nervira, stalno dobacuje. Ja se sa Kendijem najviše svađam, četiri puta smo se posvađali u zadnjih pet dana. Provalili ste me, ja sam neiskren - rekao je Panda.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nije bio iskren Mensur, mislim da njega više nervira Mlađa. Miona isto nije bila iskrena, Mima je najviše nervira, ali joj nije uzvratila da se opet ne bi potegla priča među njima. Janjuš isto nije bio iskren, trebalo je Šopićku da umaže. Nataša je bila iskrena 100%, ali nije trebalo to tako da uradi. Tara je bila iskrena, ali nije trebalo njega. Maja nije bila iskrena, ona je trebalo Šopićki ili Marku Miljkoviću. Ja sam bila iskrena, većina ovde je htela Bori i Milici - rekla je Nina Babić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedine osobe koje su bile iskrene po pismu su Zorica Marković, Đedović, Marko Miljković, Ermina, Stefan, Jelena ima još osoba koje više mrzi nego Draganu. Ja ne mogu da kažem da sam bio sto posto iskren. Maja stvarno zna da me iznervira, najradije bih ovo stavio Mimi, Miljani, Mariji, kad bih gledao globalno od početka Zadruge. Nas mogu iznervirati samo osobe koje su nam drage. Mene osoba koja je zalepila šlagom bila je iskrena, ali vodeći se pismom nije bila iskrena - naveo je Janjuš.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Autor: R.L.

#Zadruga

'