AKTUELNO

Ovo ga je pogodilo.

Mensur Ajdarpašić završio je u zatvoru nakon što ga je emotivno slomila informacija da se njegova devojka Mina Vrbaški muva sa novim cimerom iz Bele kuće Lukom Belićem. Mensur je u zatvoru nastavio da pati i plače zbog situacije u kojoj se našao.

Foto: TV Pink Printscreen

Namerno, a zna da mi smeta. Zadužio sam se zbog nje. Jedna čestitka je promenila mišljenje, sram je bilo! Neću dva dana da me izvodite odavde. Nećeš moju ljubav koristiti, ja ti se kunem. Sram je bilo, brat me gleda ovakvog. Sramota me od brata i od drugova mojih, kao pi*ka se neka ponašam. Zbog koga plačem kao pi*ka? Znam ja šta je ona i kakva je ona! Sram je bilo! Sve sam joj živo dao, kako sam je voleo - plakao je Mensur u zatvoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao pi*ka sada neka plačem, sram da te bude! Pola kuće sam počeo da mrzim zbog nje. Davida sam počeo da mrzim, zbog tih pogleda, s njim sam bio dobar i počeo sam da ga mrzim zbog nje. Sa svima hoće komunikaciju, hoće k*rac komunikaciju, opipava situaciju da bi se odvojila od mene. Evo ti sada uživaj, slobodu imaš - plakao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'