AKTUELNO

Ovo ga je pogodilo.

Ermina Pašović nedavno je tražila tajni zadatak od Drveta mudrosti da osvoji srce Stefana Karića. To su saznali i ostali ukućani, a ova tema napravila ja haos u Beloj kući. Matora se zbog ovoga posvađala sa Erminom, a zatim otišla u dnevnu sobu kod Gagija Đoganija.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Đogani je istakao da je veoma razočaran u Erminu, da se ona zanela sa svojim emocijama, kao i da mu je žao Stefana Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ona tek tako tražila taj zadatak, verujte mi. Još sinoć kaže: "Ja sam ubeđena da to mogu da uradim", ne znam šta da ti kažem... Uvek ustani i kaži šta misliš - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

A zavozala se, zavozala se... Ona sve radi zbog rejtinga. Ima neku svoju priču u glavi i misli da može da se sprda sa nama. Preko čega sam ja prešao, da bih ja ovo... Da bih ja ovo... Meni je juče bilo krivo više zbog Stefana, juče je ustao i rekao: "Ljudi, ovo je previše", a ona dođe i tako sprda se sa njim. Ti da bi poljubio nekoga, on mora da ti da povoda. Ja više neću da se blamiram i ustajem što se tiče nje. Opet je ispalo da sam ja ljubomoran - pričao je Gagi.
Pogubila se kao krava u šesnaestercu - dodala je Matora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'