AKTUELNO

Zorica nije štedela reči!

Učesnica svih sezona rijaliti programa "Zadruga" Zorica Marković u emisiji "Pitanja novinara" želela je da prokomentariše bivstvanje Marka Miljkovića u rijalitiju, te istakla da je govoto sigurna da je ljubavni trouglom sa Lunom Đogani i Jelenom Pešić deo njegovog paklenog plana.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah da se ogradim, ovde sam tri godine, tri sezone. U prvoj sezoni, Marko i ja nismo komunicirali, bilo je vidno da se ne podnosimo. U drugoj sezoni sam sumnjala u emocije Marka prema Lunu. Meni je potpuno Marko jasan kao dan, on imam potpuno pravo da nađe način da se bori u ovom rijalitiju, koji je psihološka igra. On je namazan, perfidan, uopšte nije glup, pravi se da glup. Kada je došla Luna, prišla sam mu, pružila mu ruku i čestitala mu, sve mi je bilo jasno kao dan. Marko je došao toliko siguran u sebe, imao je jasan cilj, što je odlično, jer šta bismo mi bili bez cilja. Marko Miljković je sve ovo osmislio, nemam ništa protiv njega, on usmerava ovu igru, ima svoj cilj i to dobro radi. Ovo dvoje ljudi i Gagi, koji je predobar čovek, njega bih ovde zaista izuzela. Marko je ušao i šetao sa Gagijem i razgovarao sa njim sat i po vremena, verovatno je pokušava da mu objasni. Dečko koji je raskinuo vezu, sigurno nije toliko razdragan. Jelena je ovde bila samo igračka, primila se kao saučešće. On Lunu nikada neće promeniti, ne znam zašto bi menjao devojku koja već ima svoju karijeru. Luni sam rekla da joj je pogrešan korak što je ušla ovde. Njegova rečenica "čekaj me u finalu" govori da je sve isplanirao, nije mi jasno zašto Luna prihvata celu njegovu igru. Marko, čestitam, ti si doktor ove igre! - rekla je Zorca.

Foto: TV Pink Printscreen

Shvatiću ovo kao kompliment - rekao je Miljković, a onda je zadrugarka prokomentarisala Markovo loše ophođenje prema novinarima.
Čim neko ne govori po njegovom, on se buni. On želi tako isto da se ponaša, da ona govori ono što on želi. Čak je ustao da ispravi Gagija, da ne bi stvari otišle van njegove kontrole. Novinari smeju da postavljaju šta žele i koliko puta hoće, oni imaju potpuno pravo. Mislim da bi Marko trebalo da se izvini - istkla je Zorica.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'