AKTUELNO

Nije štedela reči!

Miljana Kulić bila je sagovornica voditelja Milana Miloševića, koja je, otkad je ponovo ušla u rijaliti, promenila sliku o zadrugarima, te je svoja nova viđenja podelila upravo sa Miloševićem.

Kulićeva je prokomentarisala trenutni odnos emotivnih partnera Ane Korać i Davida Dragojevića, a nije štedela reči ni kada su drugi zadrugari u pitanju!.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Davida i Ane tiče, Ana i Aleksandra su sada u vezi, zamenile su se uloge. Mislim da je to ljubav zarad rijalitija! Mislim da je Ani David paravan. Ana ode kod drugarice na rođendan, ne povede ga. To čime se ona bavi, vidi se da je zbog toga sa Davidom. On se ponaša kao papučar u vezi, jer ga Ana izdržava. Zola, David i Sloba Radanović, oni su top tri smeća u rijalitiju, koji samo koriste žene. Nije Ana glupa, nije on iz ljubavi tu, već zna šta je interesantno za rijaliti - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kulićeva je prokovorila i o spekulacijama da su Koraćeva i Stefan Karić imali nešto više od prijateljstva napolju.

Tu meni nešto smrdi, vidim da se prikrivaju, kao da je to poznanstvo odavno. Zbog čega Ana nije Davidu spomenula Karića, već su gledaoci pokrenuli tu priču. Ona je to njemu prikrila, znači da je bilo nešto sigurno - govorila je Miljana, a onda dodala štas misli o Kariću.
I on mi je odvratan, Rumenko, Mislila sam da je dobar čovek, vidi se da nema svoje mišljenje. Ljubomoran je otkako je sa Filipom, povređena mu je sujeta, jer je video da Iva ima mnogo glasača - ispričala je Kulićeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'