AKTUELNO

Ajdarpašić ne da na svoju devojku.

Subota veče je u rijalitiju "Zadruga 3" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Kako se povela polemika o odnosu Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, Marija Kulić je istakla da je Mensur taj koji će biti izigran i da se Mina nada vezi sa Vladimirom Tomovićem.

Bila je "Zadrugovzija", ona je uzela tekst koji će da peva. Meni je žao Mensura iz jednog razloga, on je mlad momak. On ne čita ono što je u njenom pogledu. Ona još uvek voli Vladimira Tomovića. Ovaj dečko ne vidi da ona voli Tomovića. Kada sam videla taj tekst, ona se nasmejala, jer je shvatila da sam ja razumela te reči. Ona i te kako zavarava tog momka, nada se da će biti sa Tomovićem - rekla je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Verovala sam ti sve što si obećao, nadala ti se kada si me ostavljao. Što mi lomiš srce kao kost, s tobom moja tuga gubi nevinost - pročitala je jedna predstavnica sedme sile reči ove pesme, a Mina je ponovo istakla da ona nije birala pesmu sa kojom će nastupati na "Zadrugoviziji.
Kada su birale pesmu, ja samo joj rekao da ne uzimaju tu pesmu. Stihovi pesme govore o njenoj prošlosti. Zadrugovizija je bila njen izbor i njena stvar - branio je Mensur svoju devojku.

Foto: TV Pink Printscreen

On ne može da poznaje Minu Vrbaški koliko mi ostali. Mina je meni draga devojka, ali njeni postupci kroz rijaliti govore na šta je ona sve spremna. Ona je svakog momenta očekivala da će je Vladimir veriti. Ona je strpljivo čekala, on je rekao da ima devojku, nije lagao. Ona se čoveku osvetila preko Mensura. Ona nikada nije bila hladnija u vezi. Ja ne bih volela da vidim ovog dečka na vratima. Nikada ne možeš da budeš prefigan kao Mina Vrbaški. Ona nema emociju kao Mensur - rekla je Zorica, a Mensur je sve vreme pravdao svoju devojku, a pevačica je nastavila da ga ubeđuje u suprotno.
Mina je njega poljuljala, to nije momak koji je bio kada je ušao. On brani neodbranjivo. Nažalost, ja mislim da od ovoga nema ništa. On svu krivicu prebacuje na sebe. Tu nisu emocije koje on očekuje. Smatram da će se ovo završiti, nadam se da će biti na lep način, ruka-ruci. Daj Bože da se ne završi loše - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Marija Kulić

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Zorica Marković

'