AKTUELNO

Dok su njihovi cimeri spavali, njih dve su se sukobile.

Rano jutros, dok su zadrugari spavali, pevačice Mima Živković i Miona Jovanović, o čijem odnosu mnogi polemišu, jele su u kuhinji, dok je Nataša Radan prala sudove. Živkovićeva je pred Natašom iskritikovala Mionu zbog njenog ponašanja.

Jednu paklu ne zna da sačuva. Ništa je ne interesuje. Samo da spremi garderobu za sutra, da se šminka... Onda ja puknem i ispadnem najgora - žalila se Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Mima i Miona su potom otišle do toaleta, gde je Živkovićeva nastavila da zamera na ponašnju mlađoj koleginici.

Da li želiš kad ja izađem da te blokiram? Ako ne želiš da se družimo, ti nastavi sa tim ponašanjem. Meni je žao da posle 6 meseci mi bude žao da prekinem, zbog koga? Zbog koga su me napadali da sam lezbejka, da sam progonitelj? Ako ti je stalo do mene, kako ne možeš da mi priđeš dok se raspadam, dok sam tužna... - rekla je Mima, pa nastavila:
Ako su samo cigarete naša relacija, onda će svaka da ima svoje. Grliš sve, ne znam zbog čega ti je glupo da mene zagrliš. Samo priđeš da uzmeš cigaretu - dodala je pevačica.

Njih dve su u jednom trenutku počele da urlaju jedna na drugu, a prekinula ih je Nataša, koja im je otkrila da im je neko ukrao hranu dok su se svađale.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o ovome u video-prilozima u nastavku ovog teksta

Autor: M. P.

#Mima Živković

#Miona Jovanović

'