AKTUELNO

Radanović je iznenađen što su se njih dve sukobile zbog njega.

Najgledaniji rijaliti u regionu, "Zadrugu", prethodne noći su milioni gledalaca pratili bez daha jer je na žurki pevao bivši učesnik Slobodan Radanović, koji je bio jedan od glavnih aktera prve sezone zbog svoje ljubavi sa Lunom Đogani, koja je ponovo odlučila da uđe u rijaliti.

Njihov susret je veoma potresao mladu blogerku, koja je skoro celu noć preplakala, a drama se nastavila i kad se probudila.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ona je saznala da je Eleonora Miljković namigivala Slobi prethodne večeri i da joj je on uzvratio, pa su se njih dve posvađale, a lepa Makedonka je odbrusila Luni da neće njoj da polaže račune.

Tim povodom stupili smo u kontakt s pevačem, koji je bio prilično iznenađen zbog njihovog sukoba koji nije želeo da komentariše, nego je samo izjavio da ne vidi ništa čudno u Eleonorinom postupku.

Foto: TvPink Printscreen

- Eleonoru sam upoznao sinoć. Devojka je najnormalnije prišla, javila se i rekla da želi da se upoznamo. Ne vidim ništa loše u tome - rekao je Sloba za portal Pink.rs.

PROČITAJTE JOŠ: CELU NOĆ JE FLERTOVAO SA NJOM, GUTALA GA JE POGLEDOM: Luna se razbesnela kada je saznala da je Sloba NAMIGNUO ovoj zadrugarki! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će se sukob između Lune i Eleonore nastaviti zbog blogerkinog bivšeg dečka ostaje da vidimo, ali ono što je sigurno jeste da je Sloba definitivno stavio tačku na svoj odnos sa Đoganijevom.

Autor: V. T.

#Eleonora Miljković

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'