AKTUELNO

Bile su čak i cimerke!

Zadrugarka Mina Vrbaški jutro je dočekala u ulozi modne blogerke, te je pokazala na brzinski način kako se našminkati. Njoj je društvo pravila Ivana Šopić, sa kojom se zadrugarka prisetila svoje veze sa Markom Markovićem, koji sada uživa u ljubavi sa Stanijom Dobrojević.

Naime, poznato je da su Mina i Marko uplovili u vezu, a nakon što je on ispao iz trke za glavnu nagradu, našao je novu devojku Eleonoru Miljković. Nakon povratka u Belu kuću, Marko je ruku pod ruku ušao sa novom devojkom, što je šokiralo Minu. Međutim, kako je vreme prolazilo, Marković je emocije ipak prepustio Staniji.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je ubeđivala Ivanu koliko je tokom te veze bila drugačija, kao i da se tada zbog njega promenila. Podsetimo, da je sličnu situaciju uradila i sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim joj veza takođe nije urodila plodom.

Uvek se gleda kako ja nešto uradim, ja sam baš pričala. Ja prošle godine u vezi sa Markovićem, dečko otišao, imali savršenu vezu. Saznajem da me je varao, ja ga i dalje čekala. Mi smo bili ovde zajedno, i onda je ispao i ušao sa novom devojkom. A baš sam bila najdivnija, ljudi nisu mogli da me prepoznaju, gledala sam samo svoju vezu - pričala je Mina.
I posle toga se smuvao sa Stanijom? Idi u k*rac bre! - izjavila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'