AKTUELNO

Pali su i nikad strasniji poljupci!

Zadrugarka Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić odlučili su da porazgovaraju posle žestokih rasprava koje su se desile u emisiji ,,Pretres nedelje", a u kojima je jedna od glavnijih tema bila diskvalifikacija Vladimira Tomovića.

Iako su mnogi osudili to što je Mina odgovorna za to, bilo je i onih koji su je podržali zbog svega što je pretrpela dok je bila bliska sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, Mina je vidno izrevoltirana zbog svega otvorila dušu Mensuru i ispričala mu sve o dogovoru koji je navodno imala sa Vladimirom, na šta ju je on indirektno upozorio da on mnogo bolje poznaje Tomovića od svih.

Uvek sam ćutala zbog svega što mi je radio, zgadio mi se! Samo je taj trenutak bio kad sam to uradila, to nije bio inat. Počeo je novi rijaliti za mene! Stara Mina se vratila koja neće da sedi i da ćuti i da se ne druži sa drugim ljudima. Neće meni niko da naređuje sa kim ću da se družim! On je od mene tražio da pravimo priču, nisam pristala! Na kraju je smuvao Staniju, a pre toga išao za mnom i grlio me kao lud! - rekla je Mina.
Ti ne umeš da proceniš ljude i to je to! - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je veoma jasno sve ovo i šta će na kraju da bude! Mi smo se flašama gađali ovde, verovala sam mu! Odvratno sam se osećala, držali smo se nekog dogovara da će nešto da se desi. Ispala sam naivna, mi smo se sve dogovarali - priznala je Mina.
Ti znaš da te ja poštujem, ali ja ne znam kako da ti verujem. Uglavnom, ne znaš ga ti bolje od ljudi koji ga znaju duže. Sa mnom nećeš da manipulišeš, to da ti bude jasno - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega što mu je ispričala pali su strasni poljupci, a kako će se situacija odvijati, preostaje da vidimo.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'