AKTUELNO

Jasmina odgovorila na mnoga pitanja!

Nakon nominacija, u kojima su nominovani Jelena Pešić i Bojan Đukić, učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga", otpočeli su "Igru istine".

Da li na situaciju u kojoj se nalazi vaš sin gledate subjektivno ili objektivno? - upitao je Mirko Gavrić Jasminu Čolak

Foto: TV Pink Printscreen

On je moj sin, ali se trudim. Sigurna sam da vi svi realnije vidite mog sina, ne može majčino srce drugačije. Zaiste se trudim, ne eskiviram nijedan odgovor, to je verovatno jače od mene, a ja to ne vidim. Ja mislim da jesam, ali vi kažete suprotno. Stoji činjenica, dan danas pokušavam da razumemem, Bane je imao prošlu sezonu, jedna smo se iskobeljali svi da ostanemo normalni, kao dežavu. Nije mi jasno jer su mu se prethodne sezone dešavale identične stvari - rekla je Jasmina.
Pitanje za majku da li je objektivno je potpuno suludo. Ja ću uvek naći opravdanja za svoje dete. Sigurna sam da će pred ovim svim ljudima, pokušati da odbrani svog sina. Smatram da dalje od ovoga ne treba da idete. Rekli ste šta ste imali i na njemu je da odluči - tvrdila je Karan.

Banetova majka tvrdila je da ni u jednom trenutku ne sumnja u Banetovu ljubav, ali da sumnja u iskrenost Ermininih emocija prema njenom sinu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Jasmina Čolak

#Mirko Gavrić

#Savka Gazivoda - Saška Karan

'