AKTUELNO

Neće zbog prijatelja da bude u vezi sa Jelenom.

U emisiji "Gledanje snimaka" pušten je i video-prilog razgovora Stefana Karića, Jelene Pešić i Marka Janjuševića Janjuša nakon žurke. Tada je Jelena Pešić evocirala uspomene i iznela svaki detalj svoje veze sa Stefanom Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, u rijaliti programu "Zadruga 3" Stefan Karić je započeo vezu sa Ivom Grgurić, međutim oni su nedavno odlučili da raskinu svoju romansu upravo zbog ovog razgovora Karića i Pešićeve.

Ovo ništa nisam čula. Meni ne bi bilo prijatno, majke mi. Ja ne bih to radila. Nemam komentar - izjavila je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bilo posle žurke. Ne znam da li si gledao kada je Janjuš bio kod Drveta? Ja sam se zbog toga našalio da sam emotivno skrhkan. Ovo što me je Jelena pitala... Ne znam čemu potreba. Nisam glup, ali nemam pojma koji je razlog. Ja mogu samo da kažem da ja Jelenu nisam jurio, da nas je upoznala jedna drugarica - pričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa stvarno, dosadno nam je bilo, seli smo i pričali... To je i meni isto rekla moja drugarica. Ja nisam znala da ćemo da se sretnemo, to ni Stefan nije znao. Otišli smo do vikendice kod njegove neke drugarice, tu smo se zadržali deset minuta i otišli dalje - izjavila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se ovo ne dopada. Jelena je rekla isto meni i Stefanu. Sa ovim klipom ja stavljam tačku na naše muvanje. Mogu da se posvetim drugarstvu, jer je divna devojka, pa mi prija kao drug. Sa njom ne želim da se sprdam kao sa ovim devojkama. Devojke koje su posebne, one to znaju. Nisam planirao vezu sa njom, zbog poštovanja prema mom prijatelju Stefanu Kariću. Jelena Pešić je postala ozbiljan rijaliti igrač - govorio je Vladimir Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem da je stavljena tačka na Vladimirov i moj odnos još pre nekoliko dana. Ja ne volim previše dostupne muškarce - dodala je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena je zaljubljena u Vladimira, ja nju ne mogu da prepoznam otkad je otišla u hotel. Mislim da je zaljubljena i da je svesna da ne može da ga promeni - pričala je Ivana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

#Zadruga

'