AKTUELNO

Imala je veoma interesantnu opasku.

Regionalna muzička zvezda Maja Berović nedavno je snimila dve nove pesme, a za emisiju "Premijera" otkrila je gde je uradila spotove za ove numere.

Ja uvek snimam pesme koje lično osećam i koje mi se dopadaju, ovoga puta sam odlučila da to bude nešto drugačije. Jedan spot smo snimali u Dominikanskoj Republici, a drugi ovde u Beogradu - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je prizanala da pored onih pozitivnih kritike, uvek postoje i negativni komentari, kako na njenu pojavu, tako i na njene pesme, ali da se ona ne obazire na to.

Svakakvih komentara ima, ali ja sam neko ko je prestao da čita sve te komentare, naravno čitam, ali ne toliko da me to opterećuje. Koliko je naš posao da se bavimo ovim poslom, toliko je njihov da komentarišu - istakla je Maja.

Berovićeva je dala izuzetno zanimljivu opasku na to što je potpuno zaludela svoje pratioce provokativnim fotografijama na svom Instagramu na kojima na sebi ima samo peškir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se često ogrćem peškirićima - rekla je pevačica kroz osmeh.

Za kraj razgovora sa premijernom ekipom Maja je otkrila da suprugu Alenu prvom čestita Novu godinu, a tako će sigurno biti i ove godine.

On je prvi koji mi prilazi, koga grlim, ljubim i čestitamo jedno drugom, a na bini to bude bend - otkrila je pevačica.

Autor: R.L.

#Maja Berović

'