AKTUELNO

Nije imala dlake na jeziku.

Kristina Kockar nije učesnica "Zadruge 2", ali je svakodnevno prisutna u njoj, jer ne može da prođe dan a da je ne pomenu pred kamerama, što njoj, kako kaže, nimalo ne smeta.

- To je neki njihov način da dođu u žižu javnosti, a ja sve to razumem i poštujem. Mnogi vole da kažu poneku ružnu reč o meni, a to govori o njima. Niti me je doticalo dok sam bila tamo, a još manje sada. Uživam u svom životu dok se oni takmiče - objasnila je ona.

Foto: E-stock

Na pitanje kako gleda na Lunine suze u drugoj sezoni rijalitija i da li joj veruje da joj nedostaje Sloba dala je iskren odgovor.

- Mislim da je to postalo ismevanje ljudi koji zaista prolaze kroz neke bolne trenutke. Ta njena loša gluma je postala jadna i smešna i tu se slatko ismejem - priznala je Kockareva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, kada je upitan za to ima li emocije prema Slobi i dali ga je prebolela, nije dala jasan odgovor.

- Trenutno mi je to poslednja stvar o kojoj razmišljam. Volela bih da nađem nekoga ko će biti uvek uz mene, i u lepim, i u ružnim trenucima. Znam da to dolazi i ne treba siliti. Nemam nešto ni vremena sada za ljubav - rekla je ona, pa istakla da joj je bilo prijatno tokom zajedničkog nastupa sa bivšim suprugom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POGREŠILA SAM: Marija iskreno pričala o raskidu sa Miljkovićem, pa otkrila nešto zbog čega će MARKO ISKOČITI IZ KOŽE! (VIDEO)

- Bilo mi je lepo. Prošlo je sve profesionalno.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'