AKTUELNO

Akcija “Keš i metak” (2016) večeras na Pink Action u 21 sat

Poslastica za ljubitelje dobre akcije očekuje gledaoce kanala Pink Action koji večeras u 21.00 budu uz film “Keš i metak” (eng. Marauders), reditelja Stivena Milera. Ovaj "muški" film, sniman 2016. godine u kišovitom Sinsinatiju (Ohajo), nose četvorica slavnih glumaca, a predvodi ih Brus Vilis. Tu su i Kristofer Meloni, koga znamo iz serije “Red i zakon”, pa filipinsko-američki rvač i glumac Dejv Bautista, koga pamtimo kao Draksa u “Čuvarima galaksije” i Adrijan Grenije, glavni protagonista kultne serije i filma “Svita”.

Foto: Promo

Priča počinje pošto grupa elitnih, organizovanih pljačkaša odradi savršenu pljačku i odnese milione u gotovini, ostavljajući za sobom mrtvog menadžera banke. FBI agenti počinju da istražuju pljačku sa ubistvom, otkrivajući usput da tu ima korupcije koja uključuje vlasnika banke i njegove moćne klijente.

Foto: Promo

Kako dublje ulaze u ceo slučaj, federalci počinju da shvataju da stvari nisu baš onakve kao što izgledaju i da ukoliko žele da razreše komplikovanu mrežu obmane i korupcije, moraju sebe da potisnu na ivicu, gde su linije između ispravnog i pogrešnog često zamagljene.

Foto: Promo

Ne propustite akciju “Keš i metak” večeras u 21.00 na Pink Action. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Brus Vilis

#Film

#Keš i metak (Marauders) | 2016.

#Klik Tv

#Pink Action

#Televizija Pink

'