AKTUELNO

Komična avantura “Monte Karlo” večeras u 21 sat na Pink Romance

Jedna od najuticajnijih ličnosti među mladima, pevačica i glumica Selena Gomez, imala je 19 godina kada je 2011. dobila glavnu ulogu u filmu “Monte Karlo” (eng. Monte Carlo), reditelja Tomasa Bezuća, a kako je iznela svoj lik, pogledajte večeras od 21 sat na Pink Romance. Njen lik trebalo je da tumače holivudske zvezde Nikol Kidman ili Džulija Roberts, ali su se producenti odlučili za mlađu podelu, s tim što je Kidmanova ostala u ekipi kao producent.

Foto: Promo

Kako se radnja odvija u Parizu i Monte Karlu, producenti su obezbedili četiri snimajuća dana u “Gradu svetlosti”, dve nedelje u najbogatijem gradu Monaka, a ostatak filma je snimljen u Budimpešti. Tri mlade dame iznele su priču - Selena Gomez, Lejton Mister i Кejt Кasidi. Nekoliko numera u filmu delo su slavnog libanskog muzičara Mike, a pesmu “Who Says” izvodi Selena.

Foto: Promo

Na početku ove priče upoznajemo Grejs, koja je tek maturirala i odlučila da sa drugaricom Emom ostavi posao konobarice i ode u Pariz. Iako im Grejsina majka i budući očih nameću i mrzovoljnu polusestru Meg, a Emin dečko pokušava da ih zaustavi veriničkim prstenom, tri devojke ipek odlaze u “Grad svetslosti”. Sticajem okolnosti, Grejs će tamo zameniti za britansku bogatašicu Kordeliju Vintrop Skot, a onda se slučajno i dokopaju njene pozivnice na raskošni dobrotvorni bal u Monte Karlu – ništa ih neće zaustaviti.

Foto: Promo

U Monte Karlu one dobijaju sedam dana luksuza, koji uključuje ogroman apartman, odeću, obuću i nakit (uključujući ogrlicu vrednu četiri miliona dolara). Sve to mlade dame koriste, odlazeći na zabave na jahtama, utakmice pola, okružene dopadljivim neženjama.

Foto: Promo

Međutim, kada se prava Kordelia neočekivano pojavi, a ogrlica nestane, njih tri će morati da iskoriste svoj južnjački šarm, pamet i odvažnost da se njihov odmor iz snova ne bi pretvorio u pravu katastrofu.

Ne propustite komičnu avanturu “Monte Karlo” večeras u 21 sat na Pink Romance. Ovaj, ali i mnoga druga filmska ostvarenja možete gledati bilo kada, bilo gde uz Klik TV! Autor: J. P.

#Film

#Klik Tv

#Monte Karlo | Monte Carlo

#Pink Romance

#Selena Gomez

#Televizija Pink

'