AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Da li će se izlivanje reka u Srbiji odraziti na poljoprivredne kulture, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Branislavom Nedimovićem, ministrom poljoprivrede.

Kako se leči kašalj koji je posledica virusne infekcije, tema je za gosta lekara.

Štampu prelistavamo sa Predragom Markovićem, istoričarom i dr Nadom Macurom, portparolkom Gradskog zavoda za hitnu pomoć.

Da li su ga iznenadili izborni rezultati u Beogradu, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Nenadom Čankom, predsednikom Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako ljudi postaju zavisni od kockanja i šta ih to najviše privlači igrama na sreću, tema je za naše goste Filipa Žugića predsednika Udruženja "Novi početak-za život bez kocke", Milana Radovanovića psihološkog savetnika i specijalnog pedagoga, Miodraga Jeremića iz Akademije za obuku krupijea i Danila Cmiljanovića, krupijea.

Kineska svemirska stanica "TIANGONG-1" teška 8,5 tona nekontrolisano pada prema Zemlji, a stučnjaci upozoravaju da bi mogla pasti na Srbiju. Kolike su šanse da se to zaista i desi, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Jovanom Aleksićem, sekretarom Društva astronoma Srbije i Stankom Stojiljkovićem, glavnim urednikom naučnog magazina Nova galaksija.

Zašto se oblače psi i kakvi su modni trendovi za predstojeću sezonu, reći će nam Tatjana Krstić, modni dizajner odeće za pse koja će nam u studiju prirediti i modnu reviju pasa.

Iluzionisti Piksi i Zeka pokazaće nam neke od svojih mađioničarskih trikova.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Acu Lukasa sa kojim ćemo razgovarati o njegovoj karijeri, predstojećim koncertima ali i planovima za nove pesme.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'