AKTUELNO

U borbi za bolji život svoje dece, Karolina je ostavila po strani svoje zdravlje.

Nova epizoda TV serijala "Kuća od srca" donosi nastavak teške priče o Karolini Šlapak, koja potpuno sama odgaja troje dece.

U prethodnoj epizodi gledaoci su saznali za Karolininu životnu dramu koju proživljava od detinjstva do danas.

Foto: Printscreen Youtube

Osim što je proterana sa svog ognjišta zbog rata, u kom je izgubila oca, Karolina je doživela još jedan težak životni udarac - polubrat ju je silovao. Iako je uspela da nastavi život, saznanja da boluje od kancera, ali i da joj ćerka ima cerebralnu paralizu, zbog čega gubi vid, potpuno su je slomila.

Potreba da se deca usele u novu kuću je prevelika, a Karolina je svoje zdravstveno stanje ostavila po strani, te je rešila da ostane na gradilištu sa ekipom "Kuće od srca" i prati njihov tempo.

Foto: Printscreen Youtube

- Moram da te zamolim jednu stvar. Ako se, ne daj Bože, dogodi da ti bude loše, nemoj da budeš previše ponosna, nego moraš da nam kažeš - rekao je Žarko Karolini, koja je obećala da će to i učiniti.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Deca su bila protiv Karolininog ostanka na gradilištu jer se plaše za njeno zdravlje, ali je Karolinin strah od nesupeha je veliki, jer je rok od 31 dana kratak, a posla je mnogo.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Borbenost, upornost i težak fizički rad na gradilištu doveo je do toga da Karolina bol koji oseća više ne može da sakrije.

Foto: Printscreen Youtube

Da li će ovo biti poslednji Karolinin dan na gradilištu, saznaćete u novom izdanju TV serijala "Kuća od srca" u utorak 6. marta od 21:45h na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'