AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutarnjem programu "Novo jutro" Televizije Pink saznajte:

Šta je embrioredukcija, tema je za gosta lekara.

Štampu prelistavamo sa prof. dr Zoranom Dragišićem, sa Fakulteta bezbednosti i Duškom Vukajlovićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Alo"

U okviru zapadnobalkanske turneje u Beogradu će danas boraviti predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker dok će u Briselu istovremeno biti nastavljen dijalog Beograda i Prištine. Kakve poruke treba da očekujemo od Junkera i da li će one imati veze sa današnjim nastavkom dijaloga u Briselu, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Zvonimirom Trajkovićem, političkim analitičarom i prof. dr Dejanom Miletićem, predsednikom Centra za pročavanje globalizacije.

O rezultatima poseta Minsku i Moskvi, planovima naoružavanja srpske vojske i bezbednosnoj situaciji u zemlji i regionu razgovaraćemo sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kakva su prava dece rođene van braka kada je reč o imovini njihovih roditelja, tema je za gosta advokata.

U Srbiji je počela da se primenjuje aplikacija koja će vlasnicima bitkoina omogućiti da ovom valutom plaćaju karte za sva kulturna desavanja u našoj zemlji. Šta je bitkoin, koliko on vredi i kako njime mogu da se kupe karte za neki kulturni događaj, objasniće nam Patrik Tomelič, osnivač Cultural Coin Cryriptovalute.

Da li smo postali zavisni od takozvanih lajkova, tvitova i heštegova i koliko ovaj trend utiče na razvoj socijalne inteligencije, tema je za Anastasiju Stašu Đurić, modnu blogerku, Dina Tutundžića, osnivača internet sajta "Mudrolije sa Tvitera" i Vesnu Tomić, socijalnog psihologa.

U rubrici Hit jutra ugostićemo Srđana Gileta Gojkovića sa kojim ćemo razgovarati o njegovom koncertu koji će 9. marta biti održan u Domu omladine Beograda.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'