AKTUELNO

Sedam dana zaredom, Televizija Pink je bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, dok je tek osmog dana Javni Servis Srbije sa procentualno minimalnom razlikom gledaniji u odnosu na Pink. Jedina zvanična istraživanja gledanosti pokazuju da je Pink gledaniji od drugoplasiranog i trceplasiranog komercijalnog emitera zajedno, dok je pored uspešnijih rezultata u totalu, naša televizija gledanija u posebnim grupama gledalca pa je tako Pink lider u kategoriama ženske publike, kao i među publikom starosti od 18-49 godina, kao i među gledaocima starosti od 18-49 godina ali iz prestonice.

Inostrani serijski program u kategoriji je najgledanijeg, pa tako tri mesta u top osam najgledanijih formata zauzimaju serije „Zakletva“, „Nemoguća ljubav“ i „Dete“.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija“Nacionalni dnevnik” tradicionalno je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink

Ostale emisije naše informativne redakcije nalaze se u samom vrhu gledanosti, pa su tako među najgledanijim: Popodnevni dnevnik i jutarnji program naše kuće „Novo jutro“ koje je ubedljivo najgledaniji u odnosu na ostale jutarnje emisije svih emitera, uključujići Javni servis Srbije.

Foto: STUD1ONE/Pink.rs

Večernji termin rezervisan je za late night show Ognjena Amidžića, „Ami G“ uz koji je bilo gotovo 21% auditorijuma, pa je tako ova emisija u kategoriji najgledanije zabavne emisije u danu.

Foto: Pink.rs/Unsplash.com

Pinkova publika pratila je sva dešavanja u rijalitiju Zadruga a na zvaničnoj top listi su sva direktna uključenja u Zadrugu, dok je više od 28% auditorijuma u kasnom večernjem terminu pratio „Žurkoviziju“.

Hvala Vam na poverenju. Ostanite odgovorni!Ostanite i dalje uz vaš Pink!

#Gledanost

<
'