AKTUELNO

Televizija Pink počinje još jednu uspešnu nedelju kao najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca, pa je tako u odnosu na sve emitere Pink ubedljivo gledaniji u kategoriji gledalaca starosti od 18-49 godina, dok se najveća prednost ističe u grupi gledalaca urbane i ženske publike.

Centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” u danu za nama je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera sa auditorijuom od preko 1.300.000 gledalaca, dok je oko 27% auditorijuma, odnosno svaki treći gledalac pratio uživo obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom dana, gotovo sve informativne emisije beleže odlične rezultate: "Popodnevni dnevnik" kao i prenos konferencije za medije Vlade Republike Srbije, potom i “Novo jutro” koje je u danu za nama najgledaniji jutarnji program svih emitera, ukljucujuci i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Inostrani serijski program osvojio je lidersku poziciju kada govorimo o ovoj kategoriji. Pinkova serija “Zakletva” je među pet najgledanijih formata u danu, dok je jedno mesto ispod rezervisano za seriju “Nemoguća ljubav”. 

Foto: Promo

Verna Pinkova publika u danu za nama pratila je direktna uključenja u Zadrugu, dok je gotovo 21% auditorijuma ili približno 1.100.000 gledalaca  bilo uz emisiju: Zadruga-Pretres nedelje i Izbor Potrčka koja se nalazi među deset najgledanijih emisija svih emitera. 

Foto: Pink.rs

Ostanite i dalje u vašim domovima i uz nas budite u toku sa svim najvažnijim informacijama! Vaš Pink. 

#Novo jutro

<
'