AKTUELNO

Očekuje nas još jedno uzbudljivo veče!

Nakon devet meseci, Mlađan Jovanović je napustio "Zadrugu", a na mesto vođe postavio Ninu Babić, zadrugarku sa kojom je prošao kroz emotivni i psihički rolerkoster. Mnogi zadrugari ostali su šokiranim današnjom Ninom budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastalo je mnogo svađa tokom današnjeg dana, a Nina će pamtiti one sa prijateljima Mlađe Jovanovića, naročito Filipom Đukićem, koji je smatrao da ga Babićeva nije ispoštovala. Ostali zadrugari komentarisali su kako Nina nije ispoštovala ni Matoru, ali ni Janjuša, kao ni Lepog Miću, ljude koji su bliski Jovanoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Nina je sa druge strane ispoštovala Mateju Matijevića, koga je nazvala svojim prijateljem, te mu je dodelila prvi veliki budžet. Ovo je iziritiralo Taru Simov, sa kojom je Babićeva već na ratnoj nozi, a naročito zbog povezivanja sa Matejom.

Tokom prepucavanja sa Simovom, Nina je dobacila da bi postavila Matijevića za omiljenog, a onda je nastao haos. Dok se Mateja obraćao Nini, Tara se umešala, a Matijević se posvađao sa obe, a potom je nastao pravi haos između njegove bivše devojke i njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević upravo je ušao u "Zadrugu", kako bi se održale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje", a mi ćemo dobiti odgovor na pitanja ko će biti novi omiljeni, kao i novi potrčci. Da li će se Nina osvetiti Tari preko Mateje i postaviti ga za omiljenog, ili će staviti Maju i njega za potrčke, što je veći Tarin strah, ostaje da ispratimo.

Foto: Jelena Simonović

Ostanite uz televiziju Pink i portal Pink.rs, počinje raskrinkavanje zadrugara i emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje".

Autor: M. P.

<
'